# 1284

Fiat stiló 19 JTD kombi eladó

550 000 HUF

2019. november 7. (csütörtök) 16:23

Hirdető: wolf54

Cím: Füzesabony

Leírás

Fiat stiló 19 JTD 2003 évjáratú kombi friss műszaki vizsgával most fel újított motorral sok komoly alkatrészekkel együtt Eladó
Érdeklődni telefonon +36 30 236 6404

Hirdetés részletei


Fiat
Stilo
kombi
használt jármű
2003
275000
diesel
manuális
19
115
igen
5
5
nyitható hátsó ablak, elektromos ablakemelő, elektromos külső tükör, fedélzeti számítógép, manuális klíma, fűthető szélvédő, kartámasz, parkolássegítő kamera, érintőképernyő, ABS, kipörgésgátló, ködlámpa, központi zár, riasztóberendezés, kikapcsolható légzsák , vezetőoldali légzsák, fóliázás (ablak)
szürke
igen
nem
szürke
szövet
nem
igen
nincs
EURO 2
van
2
érvényes magyar okmányok
2021
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: wolf54
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek