Fishbone jeans, egyedi farmer, karcsúsító fazon

8 900 HUF

2020. január 20. (hétfő) 21:02

Hirdető: Judit

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

Fishbone jeans, különleges,fazonú, egyedi varrású farmer, térd felé szűkülő, onnan bővülő remek szabású, klassz vékonyító hatású, alig használt darab.
Anyaga: 100% baumvolle (cotton,pamut) Amolyan kedvenc nadrágnak való!

Mérete írva xs, de annál azért nagyobb... derékbőség 40 cm, csípőbőség 51 cm, ülep 35 cm, elöl 22,5 cm, comb 28 cm, szára alul 25 cm,belső hossz 82 cm, hossz 106 cm. Súlya 710 gramm.

Személyes átvétel Bp. I. kerület lakcímen, vagy posta

Hirdetés részletei


egyéb
farmer nadrág
M
sötét kék
bármikor
zippzár, gombos
farmer
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek