Foglalható Cane corso kiskutyák.

60 000 HUF

2020. február 25. (kedd) 09:49

Hirdető: Zsuzsa

Cím: Komárom, Koppánymonostor

Leírás

Foglalható Cane corso babák, törzskönyv nélkül, koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítve. Ápr. 11-től elvihetők. Fiatal jó idegrendszerű, gyerekszerető pártól, akik a helyszínen megtekinthetők.Már csak
4 szuka kutyus van.
Érd.: 06708820432 számon.

Hirdetés részletei


Cane corso
fekete
nagy termetű
6 hónapos alatt
nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Zsuzsa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek