Forever aloe vera termékek

5 000 HUF

2022. szeptember 29. (csütörtök) 12:46

Hirdető: Gyöngyösi Ivett

Cím: Szigethalom, Marlyntelep

Leírás

Jó napot kívánok! Ha szeretne természetes anyagokat bevinni a szervezetébe vagy ismeri a Forever termék családot de nem tudja honnan juthatna hozzá keressen bizalomal. Englertné Gyöngyösi Ivett
Elérhetőség 06705252749

Hirdetés részletei


vitaminok, ásványi anyagok
nő, férfi, gyerek, unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gyöngyösi Ivett
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek