Francia bulldog kiskutyák

100 000 HUF

2021. augusztus 17. (kedd) 10:36

Hirdető: baloghkrisztian

Cím: Tiszavasvári, Bűdszentmihály

Leírás

Minőségi francia bulldog kiskutyák igényesen felnevelve koruknak megfelelő oltással, rendszeresen féregtelenítve, eü kiskönyvvel, szocializálva eladók. Felir számmal és tenyésztelep nyilvántartási számmal rendelkezem.

Hirdetés részletei


Bulldog
fekete
kis termetű
6 hónapos alatt
hím, nőstény

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: baloghkrisztian
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek