placeholder

Frencia ágy matracokkal és éjjeliszekrényekkel

60 000 HUF

2020. szeptember 6. (vasárnap) 20:37

Hirdető: Defejo

Cím: XII. kerület, Németvölgy

Leírás

Tömör fa, támlás megkímélt,de használt állapotú francia ágy (180x200-as) + hozzávaló 2 db. Rottex forgatható, rugós matrac + 2 db. éjjeliszekrény( fiókos, nyitott). Az ágy ára: 36000 ft., a 2 db. matrac ára: 12000 ft., a 2 db. éjjeliszekrény ára : 12000 ft.
A szállításról és költségeiről a vevő gondoskodik.

Hirdetés részletei


hálószoba ágyak
barna
tömör fa
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Defejo
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek