placeholder

GYULAI ÜDÜLÉS

52 000 HUF

2020. október 24. (szombat) 17:05

Hirdető: Irén

Cím: Budapest

Leírás

Gyulán a Hőforrás Üdülőszövetkezetben dec. 13-26-ig üdülési jog átadó. Az apartman max 3 személyes, egyszobás, előszoba, fürdő, felszerelt konyha,erkélyből áll.
A Várfürdő 800 mre található. Az üdülővel szemben étterem található, az üdülő területén büfé van, ahol pékáru és tejtermékek beszerezhetőek. A közelben, 5
percre kis vegyesbolt van.
Az apartman egy hétre is kivehető.
Helyben OEP támogatott kezelések igénybe vehetők.
A helyszínen fejenként és éjszakánként 1000 Ft. üdülési hozzájárulás fizetendő.
Ára egy hétre 26 000 Ft. 2 hétre 52000,- Ft.

Hirdetés részletei


üdülőház, vendégház
városi

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Irén
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek