G O R E N Y E típusú hutoszekreny

34 HUF

2023. január 3. (kedd) 19:32

Hirdető: Gabi

Cím: Szeged, Felsőváros

Leírás

ELADO GORENJE típusú, megbecsült állapotú, "A" energia besorolású, fehér szinu hutoszekreny. Mérete: 52x48x83 cm magasságú. Felső részén a fagyasztó ajtóval csukhato, alatta rácsos polc, majd az
uveglap következik. Végül a műanyag tároló doboz. Az ajtaján felül a tojastarto, majd két kis tároló elem, legalul az üvegek, tej stb. tárolására alkalmas rész.

Hirdetés részletei


használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Gabi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek