Garzon lakás

7 000 000 HUF

2021. augusztus 21. (szombat) 17:58

Hirdető: madzsi

Cím: Szeged

Leírás

Szeged-Tarján városrészen 30m2-es garzon panel lakás,7nm erkélyes, BÉRLETI joga eladó.A bérleti jog örökölhető.
7 000 000 Ft
Egyedi AJÁNLAT
Szegeden - Felsővároson liftes házban 5. emeleten lévő, 30 m2-es, erkélyes, garzon, BÚTOROZOTT panel lakás BÉRLETIjoga eladó. Az épület két bejáratú, hátsó bejárata akadálymentesített. Panel programon átesett (új nyílászárós, szigetelt, hőmennyiség mérővel felszerelt), alacsony fenntartási költségű. Szoba, konyha (főzőfülkés), kis előtér, fürdőszobából álló ingatlant ajánlom idősebbeknek, egyedülállóaknak, fiatal pároknak is egyaránt. Tömegközlekedés kiváló, (Csillag tér). Parkolás az épület előtt.
Az épület kamerákkal ellátott.
Spar, Penny, Tesco, uszoda, óvodák, iskolák gimi, sok zöld övezet.
Könyvtár és nyugdíjas otthon az épületben,ahol ebédet is lehet rendelni.


Hirdetés részletei


lakás
panel
felújított
összkomfortos
1 szoba
nincs
8
5
30
van
van
3 m alatt
AA++
távfűtés egyedi méréssel
radiátor
távhő
igen
Beépített konyha, Főzőlap, Hűtőszekrény, Mosógép, Műanyag nyílászárók, Redőny, Sütő, Szúnyogháló, Kamerarendszer, Gépesített, Gyerekbarát, Internet, Kábel-TV, Wifi
nincs
utcai
udvarban
megegyezés szerint
0-24 órás
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: madzsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek