Gépjármű ügyintézői

2023. szeptember 1. (péntek) 12:57

Hirdető: fuvinfo102436

Cím: Budapest, X. kerület, Újhegy

Leírás

A FUVINFO IRODA Kft. 2023. szeptember 27-i kezdéssel heti egy napos elfoglaltsággal meghirdeti a 10 hetes Gépjármű Ügyintézői - Szállítás Vezetői Feladatok Ellátására Képesítő tanfolyamot mindazok számára, akik a gépjármű üzemeltetésben, a szállítási részleg irányításában kívánják a hatályos előírásokat és azok gyakorlati alkalmazását megismerni, továbbá azok számára, akik árufuvarozási vállalkozást kívánnak indítani, vagy akiknek meg kell újítani szakmai irányítói képesítésüket.

Forduljon hozzánk bizalommal, érdeklődjön a részletekről!
A FUVINFO Iroda képzési engedély száma: B/2020/000042
Tel.:06 20/248-4700
office@fuvinfoiroda.hu

Hirdetés részletei


oktatás, képzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: fuvinfo102436
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek