Gépkezelői tanfolyam és vizsga munkavállaláshoz

2023. szeptember 1. (péntek) 13:04

Hirdető: fuvinfo102436

Cím: Budapest, X. kerület, Újhegy

Leírás

A FUVINFO Iroda Kft. 2023. évben is folyamatosan indít gépkezelői tanfolyamot, melyre szeptemberben még a tavalyi áron várjuk a jelentkezéseket!
Valós gyakorlati képzést biztosítunk a munkavégzéshez előírt Gépkezelői jogosítvány megszerzéséhez! Meglévő szakirányú OKJ bizonyítvánnyal vagy Gépkezelői jogosítvánnyal rendelkezők részére a lehetséges tanfolyami óraszám és vizsga alóli felmentést a jogszabályi előírás szerint biztosítjuk és az árból jelentős kedvezményt adunk!
Forduljon hozzánk bizalommal, érdeklődjön a részletekről!
A FUVINFO Iroda képzési engedély száma: B/2020/000042
Tel.:0620/424-4843
info@fuvinfoiroda.hu

Hirdetés részletei


oktatás, képzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: fuvinfo102436
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek