Gipszkartonozás és nyílászárók beépítése

2020. december 6. (vasárnap) 18:06

Hirdető: gipszkartonozás77

Cím: Gyál

Leírás

Cégünk vállalja lakások, házak beltéri szigetelését és gipszkarton szerelését. Új műanyag nyílászárók beépítését a régi bontásával is. Mindezen munkákat számlával és garanciával tudjuk vállalni . Akár azonnali kezdéssel !
Elérhetőség :
telefonszám : 06707309854
e-mail:gipszkarton1977@gmail.com

Hirdetés részletei


szárazépítő, gipszkartonos

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: gipszkartonozás77
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek