Gödön újépítésű sorház, gyönyörű kilátással kiadó

190 000 HUF

2020. szeptember 14. (hétfő) 15:02

Hirdető: Judit

Cím: Göd, Alsógöd

Leírás

Kiadóvá vált Gödön, kb. 80 m2 es, közel 1,5 éves, barátságos lakásom. Megbízható, szimpatikus lakó(k)at keresek, rövid vagy hosszútávra. A lakás egy újépítésű, 6 lakásos sorház egyik lakása, 2 szintes, 3 szobás, részben bútorozott, kis hátsókerttel, erkéllyel, garázzsal, zöldövezetben. Bicikliút szegélyezi, erdő mellett, vasútállomástól 15 perc , fürdöttől 5 perc sétányira található. Kedves szomszédokkal, természetközeli, szép, rendezett környezettel. Bérleti díj: 190.000 FT/hó + rezsi( kb 35-40.000 FT). 2 havi kaukció közös közjegyzői szerződéssel szükséges. Ha valamelyikőtöket érdekli, keressetek nyugodtan. Tel.: 709034165

Hirdetés részletei


tégla
új építésű
kitűnő
összkomfortos
van
van
van
van
nincs
nincs
nincs
230 V (lakossági áram)
kavicsos úton
nem
3 szoba
nincs
földszint, felsőemelet
nincs
nincs
300 m2/ 0.03 ha
80
80
nem
házközponti
radiátor
gáz
nem
van
van
igen saját különálló kert
nincs
panoráma
dél-keleti fekvésű
garázsban, udvarban
beépített konyha, főzőlap, fürdő és wc külön, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, műanyag nyílászárók, redőny, sütő, szúnyogháló
nem megengedett
2 hónap
megegyezés szerint
megegyezés szerint
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek