Gold Collagen Active

16 450 HUF

2021. január 17. (vasárnap) 23:45

Hirdető: Collagenshop

Cím: Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

Leírás

sokoldalú, nélkülözhetetlen társ nőknek és férfiaknak egyaránt!
A Gold Collagen Active folyékony étrend-kiegészítőt az aktív és sportos életet élő nők és férfiak számára fejlesztették ki. A kollagént és hialuronsavat tartalmazó termék a glükozamin és az L-karnitin mellett chondroitint is tartalmaz. Kellemes alma és mangó ízű, természetes eredetű Stevia-val édesített. A termék belsőleg hat a szervezetre, energizál, lassítja az öregedést, támogatja az izomrendszert, az ízületeket és csontokat, javítja az általános közérzetet.

A termék fogyasztásával mind a nők, mind a férfiak sokat tehetnek fiatalságuk, fittségük megőrzéséért, ízületeik, izmaik és csontjaik egészségéért!
https://collagenshop.hu/termek/gold-collagen-active-halkollagen-glukozamin/
https://collagenshop.hu/

Hirdetés részletei


vitaminok, ásványi anyagok
unisex
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Collagenshop
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek