Gold Collagen Pure

16 450 HUF

2021. január 17. (vasárnap) 23:38

Hirdető: Collagenshop

Cím: Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

Leírás

Segítőtárs a fiatalság megőrzésében, az öregedés megelőzésében!
A Gold Collagen Pure folyékony étrend-kiegészítőt az olyan 20 és 40 év közötti nők számára fejlesztették ki, akiknek fontos fiatalságuk megőrzése, az öregedés megelőzése. A Gold Collagen Pure fogyasztása elősegíti, hogy a bőr egészségesen gyönyörű maradjon fokozza a természetes kollagén-, elasztin- és hidratációs szintjét. Óvja a bőrt a ráncok megjelenésétől, a kiszáradástól.
https://collagenshop.hu/termek/goldcollagen-pure-kollagen-ital-halkollagen/
https://collagenshop.hu/

Hirdetés részletei


vitaminok, ásványi anyagok
unisex
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Collagenshop
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek