Gold Collagen Vegan

16 450 HUF

2021. január 17. (vasárnap) 23:50

Hirdető: Collagenshop

Cím: Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba

Leírás

A vegetáriánusok – vegánok étrend-kiegészítője!
A Gold Collagen Vegan-t kifejezetten azok számára állították össze a tudósok, akik nem fogyasztanak állati eredetű ételeket, ugyanakkor nem szeretnének kimaradni a kollagén nyújtotta előnyökből.
Az állati eredetű fehérjékből származó kollagén kiegészítőkkel ellentétben, a Gold Collagen Vegan egy növényi alapú fehérjeforrás a bőr, a haj és a körmök egészségéért és szépségéért.
28 aktív összetevője, és a B12 vitamin is, a vegán vagy vegetáriánus étrendet követők szervezetének kollagén képződését segíti elő.
https://collagenshop.hu/
https://collagenshop.hu/termek/gold-collagen-vegan-kollagen/

Hirdetés részletei


vitaminok, ásványi anyagok
unisex
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Collagenshop
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek