Gyógyforrás Természetgyógyászat Miskolc

2022. április 21. (csütörtök) 14:53

Hirdető: sanyi1969

Cím: Felsőzsolca

Leírás

Reflelexológia kezelés, gyógynövényterápiák, Co2 érszűkületkezelés, denevérpad, kínai izületmasszázs/kimozgatás, gyógyétrendek természetgyógyászati rendelőmben. Gerincsérv, köszvény, izületi problémák, gerincferdülés, allergiák, gyomor és bélrendszeri problémák kezelése, gyógyítása természetes módszerekkel!
Gyerekeknek, felnőtteknek hyperaktivitás, egyes beszédproblémák, beilleszkedési zavarok esetén kiváló hatású a Tibeti hangterápia. ETI oklevéllel rendelkező természetgyógyász vagyok!

Hirdetés részletei


táplálkozási tanácsadás, masszázs, gyógymasszázs, természetgyógyászati ellátás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: sanyi1969
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek