Gyűjts össze minél többet!

2019. december 22. (vasárnap) 17:42

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Budapest

Leírás

Ha szeretnél naponta vagy hetente, több 100$ ÉRTÉKBEN vagy több 1000$ ÉRTÉKBEN BITCOINT ADOMÁNYKÉNT KAPNI Akkor MOST REGISZTRÁLJ:https://m2mdonations.com/ref/4ded8b895b
HA VALÓBAN SOK BITCOINT SZERETNÉL ADOMÁNYBA KAPNI, AKKOR CSAK ANNYI A FELADATOD HOGY AJÁNLJ BENNÜNKET 3 BARÁTODNAK, ISMERŐSÖDNEK CSALÁDTAGNAK!
Az M2M-ADOMÁNY-DONATION egy zseniális BITCOIN alapú ADOMÁNYOZÓ rendszer, amely a legmodernebb BOT technológiának köszönhetően, AUTOMATA módon BOT (robot) technológiával felminősít, újra vásárol és KIFIZET MINDEN TAGNAK! Az egyedüli feladatunk hogy ODAFIGYELÉSSEL regisztráljunk és valóban NAGY ODAFIGYELÉSSEL megtegyük az első ADOMÁNYOZÁST. MINDEN ADOMÁNY 100%-ban megérkezik az adományozott Wallet tárcájára.

REGISZTRÁLJ TE IS RENDSZERÜNKBE ADOMÁNYOZZ 0,002 BITCOINT ÉS AJÁNLD 2-3 BARÁTODNAK ÉS CSALÁDTAGNAK ÉS MÁR BENNE IS VAGY A KRIPTOVALUTA GENERÁLÓRENDSZER KÖRFORGÁSÁBAN. Ettől a pillanattól kezdve megyílt az út a több mint 100 BITCOIN felé) csak RAJTAD ÉS A TE SZERENCSÉDEN MÚLIK.

Hirdetés részletei • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek