HANWAG kombi magashegyi profi túrabakancs 39-es (UK 6,5)

28 000 HUF

2020. január 20. (hétfő) 19:48

Hirdető: Judit

Cím: I. kerület, Víziváros

Leírás

HANWAG profi kombi hegyi túrabakancs 39-es (UK 6,5) ÚJ HANWAG magashegyi túrabakancs, kényelmes kivehető belső cipővel, vibram montagna talppal. Alkalmas hegymászásra, túrázásra, snowboard-hoz, vagy akár síbakancsnak.
Márkaboltban 89.000 Ft-ért vásárolt minőségi, teljesen vízhatlan, melegentartó, bokavédős, elnyűhetetlen örök darab.

A beleírt méret UK 6.5, a belső talphossza 25,2 cm. súlya 1300 gramm. Személyes átvétel
Bp. I. kerületi lakcímen, vagy posta...

"A Hanwag történetének meghatározó alakja Josef Wagner, aki 70 éven keresztül a tradicionális cipőkészítés hagyományához hűen alkotta meg a bajor cég termékeit. A túrabakancsok készítésénél mindvégig az volt a cél, hogy viselője kiemelkedően hosszú időn át élvezhesse a bakancsok kényelmét."

Hirdetés részletei


hegymászó cipő
39
piros
csat
téli
vízálló
műanyag
újszerű

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Judit
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek