HEMPY'S öv,sapkák, pénztárcák! Forgalmazás is lehetséges!

2019. december 22. (vasárnap) 16:52

Hirdető: olahmelcsi

Cím: Abda

Leírás

Sapka:Ez a szuper kényelmes sapka az egyik legnépszerűbb bean stílusa! Varrat nélküli koronával gyártva az optimális kényelmet és tartósságot az egész évben elérhető kényelem érdekében. Kenderfonalak és ökofonal keveréke ez a ruhadarab a mindennapi viselethez. * Az öko fonal újrahasznosítható új festékek vagy vegyi anyagok használata nélkül. Egy méret van.

Öv:A HEMPY Banzai öve tartósságáról ismert. 100% kender anyagból készül, megközelítőleg 1,25 ”széles és 43” derékig elfér. A Banzai öv bármilyen hosszúra vágható, és a HEMPY logóval ellátott, állítható fém csattal rendelkezik. 100% -ban újrahasznosítható, újrafelhasználható díszdobozban csomagolva, és több színben kapható.

Pénztárca:A HEMPY Slim Line pénztárca egyesíti a funkcionalitást az egyszerűséggel. A Slim Line 100% kenderhéjjal rendelkezik. Még mindig egy teljes méretű pénztárca, a Slim Line karcsú, mégis tartalmaz 6 hitelkártya-nyílást, 2 névjegykártya-nyílást és egy készpénzes zsebet, melynek mérete 8 1/4 ″ 3 ″. Záráskor a

Hirdetés részletei


értékesítési munkatárs
távmunka, otthoni munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
havi
középiskola

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: olahmelcsi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek