placeholder

Ha megbízható takarítót keresel,ne habozz keress bátran!

2020. augusztus 6. (csütörtök) 13:26

Hirdető: cscsaba85

Cím: Csengőd

Leírás

Takarítást vállalok!
Számlaképes vagyok.
Lakóépületeket,irodákat,lépcsőházakat,buli utáni takarítás,költözés előtti-utáni takarítár,tèrkövek-falak magasnyomású vízzel való takarítása,fali csempék és járólapok gőzzel való mélytisztítása és személyre szabom az ügyfél igényeit is.

Hirdetés részletei


házvezetés, takarítás, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: cscsaba85
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek