Hajdúszoboszlói zártkert

2 500 000 HUF

2021. augusztus 8. (vasárnap) 10:57

Hirdető: istván

Cím: Hajdúszoboszló

Leírás

A Csipkés kertben, körbekeritett, tégla szerszámtárolóval,pincével, furott kuttal gyümölcsös, és konyhakerti növények termelésére alkalmas kert.

Hirdetés részletei


1600
nincs
van
nincs
nincs
fúrt kút
nincs
230 V (lakossági áram)
igen
van
van
6
1600
tégla
jó állapotú
udvarban
földúton
egyéb
15 évnél öregebb
tőkés
alma, szőlő, birs, cseresznye, dió , eper, kajszibarack, körte, málna, mandula, meggy, mogyoró, őszibarack, ribizli, sárgabarack, szilva
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: istván
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek