# 640

Hauser 16"-os gyermek kerékpár, fiú bicikli

7 500 HUF

2019. július 5. (péntek) 11:34

Hirdető: PS

Cím: Hosszúhetény

Leírás

16"-os kerekű, alacsony ülésmagasságú "terep" bicikli eladó. "Tanuló" bicikliként volt használva, itt-ott látszik is rajta. Működik a kontrája és az első patkó fék is (bár ez utóbbi biztonsági okokból nincs beállítva). A hátsó gumija faralgatások miatt kopott.

Hirdetés részletei


mountain bike
S
16"
acél
egyéb
kék
fiú
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: PS
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek