Heterodyn 4 interferenciás alakformáló kozmetikai gép

85 000 HUF

2020. szeptember 6. (vasárnap) 20:16

Hirdető: Anikó

Cím: Budapest

Leírás

Segítségével nemcsak a felszíni, hanem a mélyebben fekvő izmok is megmozgathatóak, így segítve elő az adott terület korrekcióját. Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt. A  kezelt területeken látványos kerületcsökkenés érhető el.
A passzív izomtornával a mozgásukban korlátozott, rehabilitációra szoruló pácienseknek is segít a regenerációs folyamatok felgyorsításában, az izmok tónusban tartásában.
4 csatornás helyi izom-stimulátor, áramvezető elektródákkal,  melyekkel egy időben 4 izomcsoport mozgatható
Ritmus- és intenzitásszabályozási lehetőség.
Alkalmazása: alak-korrekció, izom-stimuláció, nyitok-és, passzív tornáztatás.
Tartozékok: alapgép, elektródák, bandázsok.
A gépház tökéletes, újszerű állapotban van, a „tappancsok” közül néhányat javítani, cserélni szükséges. Masszív, megbízható gép, kifejezetten szalonhasználatra lett kifejlesztve, így – megfelelő képesítés mellett! – jövedelemszerző tevékenységre is alkalmas.
Ára: 85.000 Ft (új ára: 230.000 Ft volt)

Hirdetés részletei


alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Anikó
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek