placeholder

Hidromasszázs kád

90 000 HUF

2020. január 6. (hétfő) 15:49

Hirdető: Marci

Cím: Tatabánya, Bánhida

Leírás

Eladó a képeken látható RAWAK tipusú hidromasszázskád, 10/12db levegő és víz fúvókákkal, hozzávaló paravánnal és kád burkolattal. A kád fürdő átalakítás miatt vált szükségtelenné. Műszakilag kifogástalan, újszerű állapotban, időszakonként tisztító folyadékkal átmosva,(míg üzemelt) kiszerelt állapotban megtekinthető.

Hirdetés részletei


masszázs, hidromasszázs kád
műanyag, akril
igen
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Marci
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek