# 1080

Hitel bárosoknak!

2019. október 8. (kedd) 08:40

Hirdető: Hosieva

Cím: Tolna

Leírás

Pénzügyi Iroda szolgáltatása•Személyi hitel aktív, passzív Bar- ban nyilvántartott, valamint a nyilvántartásban nem szereplő ügyfelek részére !

-Adósság rendezésre és szabad felhasználásra

-Szabad felhasználásra

-Egyéb tartozás rendezésreIngatlanfedezetes hitel teljes körű ügyintézéseHívjon minket bizalommal, jöjjön el Irodánkba egy személyes konzultációra, hogy Munkatársaink a legjobb megoldást ajánlja Önnek!Elérhetőség: Hétfő - Péntek

+3670/337-0494

+3670/425-6848

+3670/425-7131

Hirdetés részletei


pénzügyi szolgáltatás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Hosieva
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek