Honda SS50Z 1974-es motor eladó

490 000 HUF

2024. február 28. (szerda) 06:02

Hirdető: BmwR26

Cím: Pécs, Málom

Leírás

Eladó a képeken látható Honda SS50Z 1974-es 50ccm-s 4 ütemű motor.Új utángyártott karburátor van rajta,adom hozzá a gyárit is.Szikra hol van hol nincs,a trafónál van valami kontakt hiba,emiatt hol indul hol nem, valamint ha be is indul akkor is pörög.A tank és az aksi tartó volt már festve,a váz és a hátsó lengéscsillapítók teteje gyári festésű.A karburátor,a kormány,a fordulatszám mérő és a hátsó lámpa nem rá való.A gyújtás fixre van kötve,a kapcsolót vissza kell kötni.A kp-s ár fix 490 ezer Ft.Csere is érdekelhet autóra vagy másik motorra,de akkor az ára 590 ezer Ft. Helyileg Pécsen van.

Hirdetés részletei


Honda
SS 50
segédmotoros kerékpár
oldtimer
1974
46249
benzin
4 ütemű
manuális
nem
49
4 LE/ 3 kW
igen
elektronikai hiba
nem szállítható személy
fordulatszámmérő , berúgókar, középsztender
okmányok nélkül
nincs
veterán korú
nem
nem

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek