Hungaria Best Show Champion tacskó,vörös, standard New Diamex Belfegor fedez

30 000 HUF

2020. február 18. (kedd) 22:42

Hirdető: Eliza

Cím: Tiszafüred

Leírás

Hungarian Best Show Champion New Diamex Belfegor standard sima szőrű vörös tacskó kutyámmal fedeztetést vállalok. A kutya törzskönyves, tenyész szemlés, több kiállítást nyert itthon és külföldön. A fedeztetés sikeres, az alom átlagosan 8 kölyök. Vörös és fekete-cser színeket örökít. A kutya Tiszafüreden található, telefonos egyeztetés szükséges. Amennyiben törzskönyvesek lesznek az utódok, úgy az ár egy törzskönyves kölyök ára. Tiszafüreden található.

Hirdetés részletei


Tacskó, törpe tacskó
vörös
közép termetű
3 év
hím

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Eliza
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek