Húzódzkodó tolódzkodóval 2a1

115 150 HUF

2021. augusztus 2. (hétfő) 10:41

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budapest, V. kerület, Belváros

Leírás

BenchK D8 húzodzkodó tolódzkodóval 2a1 kiváló minőségű fémből készül, porbevonattal. A kartámaszok és a támlák poliuretánból készülnek, ami növeli a testmozgás kényelmét. A csúszásgátló fogantyúk ergonomikusak. A BenchK D8 nem csak húzodzkodónak szolgál, de a megfordítás után tolódzkodót is kap. A készlet négy kampót tartalmaz, amelyeket a testhez optimális magasságban kell a falhoz rögzíteni. Ha a Bench D8-at felakasztjuk a felső kampókra, akkor lesz egy húzodzkodónk , amelynek 4 fogantyúja van, így vagy széles, vagy keskeny fogással hajtjuk végre a gyakorlatokat. A BenchK D8 / 2a1 megfordítás segítségével az egész test számos izmán dolgozhatunk: a karon, a háton, a hason és a mellkason. A BenchK D8 / 2a1 húzodzkodó tolódzkodóval a PN-EN 913: 2019-03, a PN-EN 12197: 2000 európai biztonsági szabványoknak megfelelően gyártják sportfelszerelésekhez.

Hirdetés részletei


hasizom­erősítő
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek