# 687

Hyundai Get Tb 1.3 GL autó eladó

350 000 HUF

2019. július 15. (hétfő) 06:20

Hirdető: Erika

Cím: Berhida

Leírás

Eladóvá vált szeretett kis autónk nagyobbra váltás miatt . Napi használatból ,korának megfelelő állapotban, nem új autó ! Tavalyi év végén lettek cserélve : teljes kuplung szerkezet, gyertya, gyújtókábel és első sárvédők . Műszaki :2020.03. hónapig van. Az utazást a nagy melegben a jéghideg klíma teszi kellemesé. Nagyon kevés esztétikai hiba található rajt , de korrigálható ,ezért is alkuképes.

Hirdetés részletei


Hyundai
Getz
ferdehátú
használt jármű
2003
229770
benzin
manuális
1341
igen
5
5 személy
manuális klíma, állófűtés, fűthető szélvédő, ülésfűtés, cd, mp3, rádió, usb, ABS, kipörgésgátló, ködlámpa, kikapcsolható légzsák , xenon fényszórók, szervókormány, törzskönyv
fekete
nem
nem
szürke
szövet
nem
igen
nincs
EURO 6
nincs
2
érvényes magyar okmányok
2020
nincs
nem veterán
magánszemély

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Erika
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek