Hyundai Trajet alkatrészek eladók

100 000 HUF

2021. március 7. (vasárnap) 23:02

Hirdető: BmwR26

Cím: Pécs, Málom

Leírás

Hyundai Trajet 2.0 crdi 125le-s, 2006-os autó alkatrészek eladók. Motorkód D4EA-S.Ha egyben viszed akkor 100 ezer Ft.Csere is érdekel motorra,veteránra is.Ami már hiányzik: katalizátor, kipufogó,bal hátsó ajtó,első-hátsó lámpák, váltó, hátsó lengőkarok, lengéscsillapítók, első féktárcsák,jobb első kerékagy, generátor, önindító, klíma kompresszor,klíma hűtő.Mivel nincs alatta már futómű így nem gurítható.Első szélvédő repedt,küszöbök és a hátsó ívek korrodáltak.Kettő gyári kulcsa van.Meg van mind a 7db ülése.

Hirdetés részletei


Hyundai
Trajet
egyterű
2006
manuális
diesel
1998
125 LE/ 92 kW
hiányos
gyári
működőképes
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: BmwR26
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek