IMGx.hu Képfeltöltő és Képmegosztó alkalmazás

2023. május 5. (péntek) 10:27

Hirdető: tarhely

Cím: Budapest, I. kerület

Leírás

Könnyedén és gyorsan feltöltheted és megoszthatod kedvenc képeid az egész világgal! Akár privát, jelszavas képeket is létrehozhatsz, így csak azok látják a képeid, akikkel valóban meg szeretnéd osztani.
A személyes adatokat és a képeket is titkosított módon tároljuk, így garantáljuk, hogy csak Te és azok az emberek látják a képeket, akikkel megosztod őket!
Rövid ismertető:

· törlés és felejtés: a feltöltéskor beállított időtartamot követően törli az alkalmazás a képfájlt a szerverről,
· a képeket jelszavas védelemmel láthatod el,
· a képeket EU-s szerveren tároljuk,
· Nincs reklám, profilozás,
· anonim feltöltés esetén: 50MByte fájlméret, max 30 napig skálázható automatikus törlés beállítással,
· regisztráció esetén 100MByte fájlméret, korlátlan ideig megőrzés vagy 365 napig skálázható automatikus törlés beállítással, 1GByte tárhelyen,
· támogatott fájltípusok: JPG JPEG PNG BMP GIF WEBP.

URL: https://imgx.hu

Hirdetés részletei


rendszergazda, szerverüzemeltetés, rendszer-üzemeltetés, adatbázis kezelés, IT rendszer tervezés, megvalósítás, adatmentés, IT biztonság, tanácsadás, programozás, fejlesztés, webdesign, online marketing, weblapkészítés, mobiltelefon, tablet szervizelés, számítógép szervizelés, etikus hacking, egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: tarhely
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek