# 939

Idősgondozás Budapest

2019. szeptember 10. (kedd) 07:11

Hirdető: Megi

Cím: IV. kerület, Újpest

Leírás

Szakképzett önmagára és munkájára igényes 49 éves nő személyében idősgondozó - ápolói állás keresek Budapest II,III,IV,V,VI,VII,XIII. kerületében nappali és vagy éjszakára.
Bérezés megállapodás szerint!

Hirdetés részletei


szakmunka
teljes munkaidő (8 óra)
igen
1 műszak
1-3 év szakmai tapasztalat
középiskola
óra
nincs
nincs
nincs, nem szükséges, B

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Megi
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek