Igo Primo Nextgen Wayteq Frissítés Telepítés!

5 HUF

2021. március 17. (szerda) 16:21

Hirdető: jack2101

Cím: Kiskunfélegyháza

Leírás

Igo, Primo, Nextgen, Wayteq, Frissítése, Telepítése.
Garanciavesztés nélkül!
IGO Primo vagy Nextgen rendszerű navigációs szoftver telepítése, androidos mobiltelefonokra ill. tabletekre, valamint, Win ce operációs rendszerre. Minden, amire egy belföldi vagy egy több országot érintő út során szükséged lehet. Benzinkutak (As24, DKV, Eurowag, Mol, UTA, Shell, stb, stb), pihenőhelyek, teherautópihenőhelyek ( Asfinag, Autogrill, Autohof),boltok, áruházak, élelmiszerboltok, éttermek, gyorséttermek, posták, bankok, ATM-ek, piacok, parkolóhelyek.
Tel: 06202558557
Info itt:
http://jack21.5mp.eu
vagy itt:
facebook.com/frissitestelepites.gpsnavigacio

Hirdetés részletei


új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: jack2101
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek