InSPORTline Lotos vibrációs tréner

35 000 HUF

2021. szeptember 5. (vasárnap) 19:33

Hirdető: Herflis66

Cím: Szentendre

Leírás

Költözés miatt sürgősen eladóvá vált egy használt, de jó állapotban lévő, kifogástalanul működő inSPORTline Lotos vibrációs tréner.

Maximális terhelhetősége: 120 kg

Az inSPORTline Lotos vibrációs tréner ideális segédeszköz otthoni alakformáláshoz. Intenzív vibrációk elvén működik, ami reflexív izomösszehúzódást okoz, és ezáltal edzi az izmokat. Elég 5 percet állni enyhén behajlított térdekkel, és az eredmények azonnal érezhetőek lesznek. A gép az egész testet formálja a speciális gyakorlatok segítségével. A vibrációs tréner segít a gyors és hatékony alakformálásban és súlycsökkentésben. Az edzés az eszközön biztonságos, hatékony és időtakarékos.

Számla és garancia nincs. Személyes átvétel Szentendrén. A szállításban nem tudok segíteni.

Vásárlás személyes átvétellel! A termékkel kapcsolatos minden kérdésre szívesen válaszolok!

Hirdetés részletei


vibrációs gép
unisex
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Herflis66
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek