Ismerd meg az Ökoszisztéma előnyeit

2023. augusztus 5. (szombat) 23:16

Hirdető:

Cím: Zalaegerszeg

Leírás

Internet technológiai cég termékei teszteléséhez, használatához, akár tovább ajánlásához keresek munkatársakat. Termékeink Csúcstechnologiás Ai vezérelt termékek. Sok ingyenesen használható szuper termék, sok előfizetéses rendszerben működik. Regisztráció QR códdal, ingyenes és az is marad.
Van egy opció, legyél a cég leányvállalata, ott egy szerződés, ird alá. Akkor a cég munkatársként fog kezelni, Ismerd meg a honlapot stb.
Bővebb infóért keress emailban.

Hirdetés részletei


IT tesztelő
alkalmi munka
részmunkaidő (4 óra)
igen
igen
24 órás pihenőnapos
nincs, nem igényel tapasztalatot
nem számít
nem
óra
nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges
határozatlan idejű
nincs, nem szükséges
nincs, nem szükséges
nem szükséges/nincs

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle:
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek