Játszóház felszerelés eladó

2021. augusztus 8. (vasárnap) 12:15

Hirdető: Bizacska

Cím: Szárliget

Leírás

A vételárért cserében kínáljuk :
2 szintes labirintus szétszerelt állapotban, melynek paraméterei:
870 m hosszú x 250 m széles x 275 m magasság .
Az asztalok, székek, fejlesztő játékok, műanyag konyha kiegészítőkkel, járgányok, építők, logikai készletek, csajos/ fiús/bébi játékok , biliárd, +csocsó+ gombfoci szett egyben, rengeteg Minőségi játék, plüssök, meséskönyvek, születésnapi terem felszerelése(asztalok, székek), műanyag kis asztalok, kis székek, nagyméretű padlószőnyeg, nagyméretű Játszószőnyeg.
Amennyiben felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal. Komoly érdeklődő esetében, az Ár Alkuképes! Csak komoly szándékkal keressenek! Köszönöm!

Hirdetés részletei


egyéb

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bizacska
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek