Jobb agyféltekés rajz oktató képzés

2020. január 6. (hétfő) 16:06

Hirdető: Linda

Cím: Budapest, IX. kerület

Leírás

A legnépszerűbb eladható tudás a jobb agyféltekés rajzolás. Legyen ön is oktató! Oktatóképzés, folyamatos bekapcsolódással. Akciós ár, ötszázezer Ft. Elvégezhető, intenzív kurzuson egy, vagy normál tempóban, két év alatt. Online konzultációs lehetőseggel, távoktatással is. Jelentkezni lehet a muveszgyar pont com oldalon, vagy e-mailben. A kurzus árát egy hónap alatt vissza tudja keresni, amikor dolgozni kezd a megszerzett tudással! Nem OKJ. A cég jövőbeni oktatói, a végzett tanulóink közül kerülnek ki!

Hirdetés részletei


oktatás, képzés

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Linda
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek