# 1142

KARÁCSONY SOPRONBAN

70 HUF

2019. október 17. (csütörtök) 21:38

Hirdető: Kata

Cím: Gödöllő, Egyetem

Leírás

Idlli zöldövezeti környezetben lévő, 2 ágyas (pótágyazható), jól felszerelt apartman december 20-27. között kiadó a soproni SOLAR CLUB Hotelben. Bőséges látnivalók a városban, remek kirándulási lehetőségek, csak egy ugrás Ausztria.... Ne hagyd ki a lehetőséget!

Hirdetés részletei


üdülőturizmus
nem
hotel
hegyvidéki szállás
önellátás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Kata
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek