KERÍTÉSPANELEK,TÖBB MÉRETBEN ÉS SZÍNBEN JÓ ÁRON KAPHATÓK !

5 280 HUF

2022. november 9. (szerda) 10:33

Hirdető: Rewian Kerítés

Cím: Ecser

Leírás

Kerítéspanelek ,táblás 3D kerítések FEKETE ,ANTRACITSZŰRKE ,HORGANYZOTT ÉS ZÖLD színben , 5 méretben kaphatók raktárról .
Méretek : -103x250cm , 123x250cm , 153x250cm , 173x250cm , 203x250cm .
Rögzítőbilincsek , kis és nagykapuk , beton lábazati elemek , oszlopok .Telephelyünk ECSER , IPAR utca 2 sz . alatt található .
Nyitvatartási idő : HÉTFŐTŐL - PÉNTEKIG -8-16 óráig .
Árajánlatkérés info@rewian.hu e-mail címen.
Web: https://www.rewian.hu
Facebook: rewiankerites

Hirdetés részletei


árnyékoló háló, dróthuzal, feszítő, kapu, kerítés elemek, kerítés fonat, kerítés lábazat, fedkövek, kerítés oszlop, oszloptalp, hüvely, rács, szögesdrót, vadháló, drótkerítés
fém
nem
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Rewian Kerítés
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek