KIDWOOD Domino Junior SET - fa mászókák

192 500 HUF

2021. június 29. (kedd) 11:19

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budakeszi

Leírás

Hatoldalas KIDWOOD DOMINO játékkészlet, amely bármelyik oldalon lefektethető és megváltoztathatja a játékstílust. Az oldalra váltás új lehetőségeket nyit meg újra és újra. A borda felfelé vezet, közvetlenül a mászókeret tetejére. A majomrudak és a vontatóháló lehetővé teszi, hogy a csecsemő felmászhasson a tetejére, és mintha fészekben üljön. Méretek: alap 113 * 115 cm, magasság 110 cm. Az alapkészlet alkatrészei: oldalsó függőleges létrával és egy nagy ablakoldal hosszú lécű létrával, többszínű hálóval, 2 oldal trapéz alakú, szőnyeg. 5 különböző készletben megvásárolható kiegészítőkkel vagy külön-külön. Kiváló minőségű kivitel, biztonságos és ökológiai anyagok - tömör fa és rétegelt lemez orosz nyírból + vízbázisú lakk. Biztonsági és kémiai vizsgálatok az EN71, TUV Rheinland tanúsítványok szerint.
Szett : Fa játszótér
Oldalra fordítva megváltoztatja a játék opcióit
Matrac
+ Fa csúszda
+ Torna gyűrűk
+ Mászó kötél
+ Rugalmas hinta háttámlával
Fa - orosz nyírfa
Ökológiai és biztonságos

Hirdetés részletei


egyéb
fajátékok
3 - 5 éves korig, 5 - 7 éves korig, egyéb
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek