KIDWOOD Rocket Game SET mászóka gyerekeknek

192 500 HUF

2021. július 23. (péntek) 09:45

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budakalász

Leírás

KIDWOOD rakéta fa mászóváz. Maximális megelégedettség azok számára, akik a legmagasabb magasságok elérésének vágyát akarják meghonosítani a gyermekben. Az oldalra fordított oldal megváltoztatása új lehetőségeket nyit meg. A létra felfelé vezet, közvetlenül a mászókeret tetejére. A majomlétra fejleszti a gyermekek koordinációját, és erősíti a karok és a hát különböző izomcsoportjait. Az oldalsó létra érdekes kiegészítője a játékkészletnek. Gyermeke bármely oldalról feljuthat a majomoszlopokra. Méretek: alap 113 * 115 cm, magasság 110 cm. Az alapkészlet alkatrészei: függőleges létrával és nagy ablakkal ellátott oldal, majomlábak, oldalra szerelt létra trapéz alakú oldal, oldalra szerelhető létrával ellátott oldal, nyitott oldal alakú trapéz, mat. Kiváló minőségű kivitel, biztonságos és ökológiai anyagok - tömör fa és rétegelt lemez orosz nyírból + vízbázisú lakk. Biztonsági és kémiai vizsgálatok az EN71, TUV Rheinland tanúsítványok szerint.

Hirdetés részletei


fajátékok
2 - 3 éves korig, 3 - 5 éves korig, 5 - 7 éves korig, egyéb
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek