KIDWOOD SAILOR fa mászokák

169 800 HUF

2021. június 23. (szerda) 10:15

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budajenő

Leírás

Egy fából készült baba mászókeret, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy úgy tegyen, mintha csónakon ülne - ugyanolyan könnyű hegyré, repülővé vagy erőddé alakítani. Az oldalra fordított oldal megváltoztatása új lehetőségeket nyit meg. A létra felfelé vezet, közvetlenül a mászókeret tetejére. A vontatás oldala lehetővé teszi, hogy a gyerekek felkapaszkodjanak, visszamenjenek és átlósan mozogjanak egyik oldalról a másikra. A készlet felső része majomrudakat tartalmaz, amelyek fejlesztik a gyermekek koordinációját, és erősítik a karok és a hát különböző izomcsoportjait. Alapméretek 113 * 115 cm, magasság 110 cm. Alkatrészek az alapszerelvényben: két rúd oldala és egy rész egy többszínű háló húzására; oldalán egy létra 9 lépcsővel és egy nagy ablakkal; majom botok; 2 trapéz alakú nyitott oldal; mat. Kiváló minőségű kivitel, biztonságos és ökológiai anyagok - tömör fa és rétegelt lemez orosz nyírból + vízbázisú lakk. Biztonsági és kémiai vizsgálatok az EN71, TUV Rheinland tanúsítványok sze

Hirdetés részletei


egyéb
fajátékok
3 - 5 éves korig, 5 - 7 éves korig, egyéb
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek