KIDWOOD Zebra Junior SET gyerek mászókák fából

144 750 HUF

2021. augusztus 19. (csütörtök) 08:31

Hirdető: Bordásfal

Cím: Budapest, XVII. kerület, Rákoskeresztúr

Leírás

A Zebra fa mászókeret segít gyermekének fürge és egészségessé válásában, és helyet talál a gyermekszobában. A Zebra nagyon alkalmas csatlakoztatható kiegészítőkkel történő használatra. Helyezzen tornagyűrűt vagy kötéllétrát, és használja ki teljes mértékben a játékkészletet. A húzóháló, amely a létra szemközti oldalán található, lehetővé teszi, hogy gyermeke felkapaszkodjon, felmászhasson a legmagasabb gerendára, majd lefelé a létra. A háló ideális a gyermek lábának boltozatának gyakorlásához. Magasságából adódóan a Zebra különösen alkalmas ringatásra. Méretek: alap 105* 103cm, magasság 100 cm. Az alapkészlet alkatrészei: függőleges létra, vízszintes sáv, sokszínű háló és szőnyeg. Kiváló minőségű kivitel, biztonságos és ökológiai anyagok - tömör fa és rétegelt lemez orosz nyírból + vízbázisú lakk. Biztonsági és kémiai vizsgálatok az EN71, TUV Rheinland tanúsítványok szerint.
Alap játszótér
Különböző oldalakra fordítható
Matrac
+ Fa csúszda
+ Torna gyűrűk
+ Mászó kötél
+ Rugalmas hinta

Hirdetés részletei


egyéb
fajátékok
2 - 3 éves korig, 3 - 5 éves korig, 5 - 7 éves korig
unisex
új (bontatlan csomagolás)
eredeti számlával, még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Bordásfal
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek