placeholder

Kanapéágy

60 000 HUF

2020. augusztus 2. (vasárnap) 08:18

Hirdető: Rea

Cím: Zalaegerszeg, Belváros

Leírás

Eladó a képen látható megkímélt állapotú kinyitható kanapé (előre nyitódó). Ágymechanikája NOVA-RIA, egy mozdulattal, kézzel nyitható és csukható (nem motoros). Kárpitozott része könnyen tisztítható.
A kanapé méretei:
Csukott állapotban 200 X 98 cm, ülőfelülete 60 cm.
Kinyitott állapotban:200X210 cm, fekvőfelülete: 190X145 cm

Hirdetés részletei


egyéb
szövet, vászon
egyéb
szürke
nem
használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Rea
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek