Kandar S3 Cal.4.5mm.

16 000 HUF

2020. március 9. (hétfő) 16:20

Hirdető: akos733

Cím: Budapest

Leírás

Típus váltás miatt eladó egy német licensz alapján gyártott Kandar S3 4.5mm-es. Megkímélt állapotban, dobozában, kb. 100 lövés lett leadva vele. Budapest vagy posta, MPL, foxpost.
Csőtörős működési elvű egylövetű, melynek markolata masszív, erős műanyagból készült. Hátsó irányzéka állítható. Otthoni gyakorlásra, szórakozásra teljesen megfelelő. A Kandar S3-as kezdőknek az egyik legjobb választás, ugyanis a lövészet alapjait megtanulhatja rajta és ha a későbbiekben úgy döntene hogy komolyabb fegyverre van szüksége, ezt a modellt használtan is bármikor továbbadhatja jelentősebb anyagi veszteségek nélkül.
Műszaki adatok:
- működés: csőtörős-rugós
- kaliber: 4. 5 mm
- állítható hátsó irányzék
- súly: 1. 100 g
- lövedék sebesség: 110 m/s

Hirdetés részletei


légfegyverek
alig használt

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: akos733
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek