Karád Szőlő pince eladó

3 800 HUF

2021. június 25. (péntek) 13:49

Hirdető: Veronika 68

Cím: Karád

Leírás

Karádon Hosszúhegyen gyönyörű helyen szép kilátással az erdő közelségében eladó pince,présház, szobával,szölővel java bor szölő de csemege szölő is található benne. Gyümölcsfákkal övezve.Ha vágysz a tiszta jó levegőre és a csendre a madárcsicsergésre ezt feltétlenül neked ajánlom . Gyere nézd meg! És higgy a saját szemednek. Ára fix ár 3 millió 800.000Forint. Elérhetőség: [ telefonszám felfedése ].

Hirdetés részletei


1000
nincs
van
nincs
nincs
nincs
nincs
nincs
230 V (lakossági áram)
nem
van
van
1300
35
tégla
közepes állapotú
déli fekvésű
természetre néző
udvarban
aszfaltúton
Csabagyöngye, Kékfrankos, Királyleányka, Korai piros veltelíni, egyéb
6-10 év
tőkés
alma, szőlő, cseresznye, körte, ribizli, sárgabarack, szilva, egyéb
igen

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Veronika 68
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek