Kaukázusi kefírgomba

1 000 HUF

2024. február 9. (péntek) 23:43

Hirdető: Berta Róbertné

Cím: Pécs

Leírás

Kaukázusi kefírgomba házi kefír készítéséhez.
A kaukázusi kefírfogyasztás jótékony hatásai: emésztőrendszer erősítése, gyomor regenerálása, reflux, gyomorégés, gyomorfekély gyógyítása, vérnyomás és koleszterinszint csökkentése, vércukorszint szabályozása, reumára, fájó izületekre, csontritkulás megelőzésére, gyorsabb májregeneráció, epe-vese működés javítása, a kisebb köveket feloldja, gátolja az újraképződést,bélrendszer egészsége, gátolja a rákos sejtek növekedését, enyhíti az allergiát, pakolásként gyulladt bőrre, antibiotikus, gyulladáscsökkentő, az egész szervezetet regenerálja. Átvehető Pécs Kertvárosban előre egyeztetett időpontban. Postázás esetén/hétfőtől szerdáig/: 1000+500 ft. előre utalással (postaköltség elsőbbségi feladással légpárnás borítékban csomagolással).
Egy adag kb. 2-2,5 dl. kefír készítéséhez elegendő. A gombák szaporodnak, így a hozzáadott tej mennyisége ennek arányában fokozatosan növelhető.
Gondozásukról leírást adok.
Keressen bizalommal! Tel.:0630/514-6782

Hirdetés részletei


kefir, aludttej
tehén
egyéb
igen
új (bontatlan csomagolás)

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Berta Róbertné
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek