Kawasaki 750 Wattos falcsiszoló zsiráf tartozékokkal.

55 000 HUF

2021. január 25. (hétfő) 20:05

Hirdető: Laci1

Cím: Apc

Leírás

A KAWASAKI DWS 750 2in1 száraz falcsiszoló fal- és mennyezetcsiszolásra, glett maradék, tapéta, festék vagy egyéb anyagok eltávolítására szolgál. - A hosszú elektromos kábel nagy hatótávolságot nyújt; - Nagy csiszolókorong tépőzáras rendszerrel; - Nagy háromszögű csiszolófej tépőzáras rendszerrel (285 x 285 x 285 mm); - Csuklós támasz a csiszolófej mozgásának könnyítéséhez: 0 ° - 120 °; - Öccsecsukható kar a könnyű tároláshoz; - Hajlítás védelemmel ellátott tömlő; - Alapjárati fordulatszám kerek csiszolófej: 1000-2100 fordulat / perc; - Alapjárati fordulatszám háromszög csiszolófej: 2800-5600 rpm;

Hirdetés részletei


festék és glett szórók, falcsiszolók
elektromos (230 V)
újszerű
még garanciás

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Laci1
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek