Kerti traktor

85 000 HUF

2020. szeptember 18. (péntek) 18:34

Hirdető: Őri Papa

Cím: Harc

Leírás

Eladom a képen látható 7,5 LE , Stabil motorral, Zsuk váltóval, Zsiguli hiddal, 80 cm nyomtávú, kistraktort eszközhordózóval együtt anyagárban.
Érdeklődni : 0630/534-5802

Hirdetés részletei


VTZ
mezőgazdasági, talajművelő munkagépek
új jármű
2020
1
benzin
manuális
igen
198
nincs
nem veterán

 • A kedveléshez be kell jelentkezned!
 • Több hirdetés tőle: Őri Papa
 • Nyomtatás
 • Hirdetés jelentése


  Figyelem! Az indoklásban pontosan és tényszerűen kell leírni a jelentés okát, kötelezően megjelölve azt, hogy a hirdetés az ÁSZF mely pontjába ütközik. Amennyiben ez hiányzik, úgy a bejelentést vizsgálat nélkül elutasítjuk.

  Miért lehet jelenteni egy hirdetést?

  Mi, akik a fotelbazár csapatát alkotjuk, jóérzésű embereknek tartjuk magunkat.
  Elítéljük a bűncselekmények elkövetését és úgy általában mindent, ami egy egészséges lelkületű embert zavar vagy megbotránkoztat.
  Az oldalunk elválaszthatatlan részét képező ÁSZF-ben részletesen szabályozzuk a nem hirdethető termékek/szolgáltatások listáját, illetve a hirdetésekre vonatkozó tartalmi, formai és jogszabályi kritériumokat. Tesszük ezt annak érdekében, hogy tiltott tartalmú hirdetések ne kerülhessenek ki a fotelbazar.hu oldalára, de mint senki más, mi sem vagyunk tévedhetetlenek.
  Sajnos hiába írjuk le és követeljük meg, nem mindenki tartja be a szabályokat.
  Kérünk ezért Téged is, hogy ha kifogásolható hirdetést találsz, illetve amennyiben visszaélést, csalást észleltél jelezd ezt számunkra ezen a felületen!

  Közreműködésedet köszönjük!
 • Elküldöm egy ismerősömnek